menuordersearch
miveonlline.ir

روش درست نگهداری میوجات ,

۱۳۹۸/۴/۱۱ سه شنبه
(2)
(0)
روش درست نگهداری میوجات
روش درست نگهداری میوجات

سیب


سیب در دمای معمولی به سرعت تازگی خود را از دست میدهد. اگر هم در فریزر گذاشته شود، پس از یخ زدن و دوباره ذوب شدن، له و نرم میشود؛

بنابراین بهترین جا برای نگهداری سیب در یخچال، است. سیبها را درون کشوی یخچال گذاشته و روی آنها را با پارچ‌‌‌‌های مرطوب بپوشانید.

یا میتوانید آنها را درون کیسه‌‌‌‌های پلاستیکی منفذدار گذاشته و داخل کشوی یخچال بگذارید.

درضمن یک سیب خراب از خود، گاز اتیلن متصاعد میکند و باعث خرابی سیب‌‌‌‌های دیگر میشود.

اگر میان سیبها، سیبی لکه دار وجود داشت، آنها را جدا گذاشته و زودتر مصرف کنید.

اگر هم قصد دارید برای مدت طولانیتر سیب نگهدارید، سیبهایی که سفت و بادوامتر هستند، خریداری کنید.

پوست این نوع سیبها معمولا کلفت است.

 

گلابی


گلابیها برخلاف میوه‌‌‌‌های دیگر از درون میرسند و وقتی بخش روی گلابیها نرم است، بنابراین قسمت درون آنها بیش از حد رسیده است.

گلابی‌‌‌‌های رسیده را باید در یخچال در دمای ۱ تا ۷ درجه سلسیوس نگهداری کرد. در صورت تمایل میتوانید گلابیها را فریزری کنید.

گلابی‌‌‌‌های نسبتا رسیده را پس از شستشو، ورقه ورقه کرده و دو طرف آن را کمی آبلیمو بمالید تا قهو‌‌‌‌های رنگ نشوند.

سپس درون ظرف مخصوص فریزر گذاشته و در فریزر قرار دهید.

گلابی‌‌‌‌های کال را در دمای اتاق بگذارید تا برسند. برای سرعت بخشیدن به رسیدن آنها، گلابی‌‌‌‌های کال را درون یک کیسه کاغذی بگذارید.

گاز اتیلن در کیسه محبوس مانده و باعث رسیدن گلابی میشود.

قرار دادن گلابی در کنار موز یا آووکادو نیز باعث رسیدن آنها میشود. زیرا هر دو میوه نیز به طور طبیعی گاز اتیلن متصاعد میکنند.

 

 

کیوی


موقع خرید کیوی دقت کنید کیوی‌‌‌‌های بسیار نرم را نخرید. آنها باید کمی سفت باشند، البته نه مثل سنگ.

کیوی‌‌‌‌های سفت در دمای اتاق پس از ۲ تا ۳ روز میرسند و پس از آن میتوان آنها را در یخچال به مدت ۵ تا ۷ روز نگهداری کرد.

آنها را در کیسه پلاستیکی گذاشته و در یخچال قرار دهید.

کیویها را میتوان به مدت ۱۰ تا ۱۲ ماه در فریزر نگهداری کرد. برای فریز کردن آنها پس از شستشو، پوست شان را بکنید و ورقه ورقه یا کاملا درست برای فریزری کردن آماده کنید.

سپس درون ماهیتابه ۲ تا ۳/۴ فنجان شکر و ۴ فنجان آب ریخته و کاملا حل کنید.

سپس بگذارید این محلول به جوش آید. سپس این شربت آماده شده را بگذارید خنک شود و سپس روی کیوی بریزید.

بعد از آن کیوی را درون ظروف در بسته محکم یا کیسه‌‌‌‌های فریزر قرار دهید.

 

 

 

لیموترش


لیموترش بهترین میوه برای استفاده در غذا و سالاد‌‌‌‌های مختلف است و طعم غذاها را بسیار عالی میکند.

لیموترش در دمای اتاق یک هفته بیشتر دوام نمیآورد. اما قرار دادن آنها در کیسه‌‌‌‌های پلاستیکی که کاملا در آنها بسته است، باعث میشود تا یک ماه تازه بمانند.

 

پرتقال


پرتقال‌‌‌‌های رسیده را باید در یخچال نگهداری کرد. البته آنها باید کاملا خشک باشند.

زیرا رطوبت باعث خراب شدن شان میشود. بدین ترتیب میتوانید تا دو هفته و حتی بیشتر آنها را تازه نگهدارید.

اما اگر میخواهید زمانی بیشتر از دو هفته، سالم بمانند، آنها را درون کاغذ بپیچید تا از رطوبت کاملا دور بمانند.

 

انار


هنگام خرید انار، اناری را انتخاب کنید که قهوه ای، نرم، شکننده و یا بسیار سبک نباشند. دانه‌‌‌‌های صورتی رنگ انار به دلیل فرآیند اکسیداسیون، قهو‌‌‌‌های میشوند.

بهترین روش نگهداری انار، گذاشتن آنها در یخچال است. اگر انار را درسته و دانه دانه نشده در یخچال نگهدارید، مدت زمان بیشتری دوام میآورد.

اما انار‌‌‌‌های دانه دانه شده را میتوانید در ظروف در بسته که هوا وارد آن نشود، در یخچال نگهداری کنید.

در ضمن بهتر است به جای استفاده از ظروف پلاستیکی، آنها را درون ظروف شیش‌‌‌‌های یا سرامیکی نگهداری کنید.

زیرا انار به راحتی مواد شیمیایی متصاعد از پلاستیک را به خود جلب میکند و زودتر خراب میشود.

همچنین میتوانید دانه‌‌‌‌های انار را فریزری کرده و هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید.


خرمالو


بهتر است موقع خرید، خرمالوهایی بخرید که هنوز کاملا نرسیده اند. این خرمالوها در دمای اتاق ۵ تا ۱۰ روز دوام دارند.

خرمالوها را وقتی کاملا رسیده باشند، میتوانید در یخچال به مدت یک هفته نگهدارید. آنها را درون ظرفی قرار داده و با کیسه پلاستیکی بپوشانید، سپس در یخچال بگذارید.

 

آناناس


این میوه پس از چیده شدن دیگر بیشتر از آن نمیرسد، بنابراین بهترین کار خوردن آناناس پس از خرید آن است.

اگر میخواهید میزان اسیدیته آناناس کم شود، ۱ یا ۲ روز، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید. از اسیدی بودن آن کم میشود، اما شیرینی آن بدون تغییر باقی میماند.

همچنین میتوانید آنها را درون کیسه پلاستیکی گذاشته و در یخچال بگذارید. بدین ترتیب تا ۴ روز تازه باقی میمانند.

 

نارگیل


نارگیل را همانطور سالم میتوانید در دمای اتاق به مدت ۲ تا ۴ ماه نگهدارید. اما اگر آن را خرد کردید، در یک ظرف دردار قرار داده به طوری که هوا وارد آن نشود، سپس درون یخچال بگذارید.

بدین ترتیب تا یک هفته دوام خواهند داشت. اما اگر میخواهید به مدت ۹ ماه نارگیلها را نگهدارید، آنها را در فریزر ذخیره کنید.

 

انبه


یک انبه رسیده، وقتی آن را کمی فشار دهید بوی خوشی از آن به مشام میرسد. انبههایی که هنوز سبز هستند و کاملا نرسیده اند را میتوان در دمای اتاق نگهداشت تا کاملا برسند.

انبه‌‌‌‌های رسیده را هم درون ظرف دربسته و داخل یخچال بگذارید. بدین ترتیب حداقل تا ۵ روز سالم میمانند. اگر هم آنها را در فریزر نگهداری کنید، تا ۶ ماه دوام میآورند.

 

آووکادو


آووکادو‌‌‌‌های برش خورده، به دلیل وجود نوعی آنزیم در آنها به سرعت اکسیده شده و به رنگ قهو‌‌‌‌های درمی آیند.

برای تازه نگه داشتن آووکادو‌‌‌‌های برش خورده، روی آنها آب لیموترش ریخته و درون کاغذ بپیچانید و در یخچال بگذارید.

همچنین میتوانید یک لایه روغن زیتون روی برش‌‌‌‌های آووکادو بمالید و جلوی رسیدن هوا و اکسیده شدن آن را بگیرید.

روش دیگر قرار دادن چند لایه پیاز در ظرفی است که برش‌‌‌‌های آووکادو را درون آن نگه میدارید.

البته این احتمال هم وجود دارد که آووکادو بوی پیاز بگیرد. ولی با هریک از روش‌‌‌‌های فوق میتوانید آووکادوها را تازه نگهدارید.

 

گریپفروت


گریپ فروت برش نخورده را میتوانید در دمای اتاق به مدت یک هفته نگهدارید که این مدت زمان در یخچال به ۲ تا ۳ هفته میرسد.

گریپ فروت وقتی در دمای اتاق میماند، شیرینتر میشود. آب گریپ فروت را نیز میتوان در ظرف دردار پلاستیکی یا شیش‌‌‌‌های به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداشت.

البته بهتر است آب میوهها در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول مصرف شوند.

 

2019-6-2

نظرات کاربران ( 0 نظر)
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

بستن
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

پرفروش ترين کالاها
+
_
پاکت میوه ختم زیپ دار (20عرض*29 ارتفاع)
پاکت میوه ختم زیپ دار
پاکت میوه ختم زیپ دار (20عرض*29 ارتفاع)
پاکت میوه ختم زیپ دار2,700 تومان مشاهده
+
_
پاکت مراسم ترحیم مدل گل دار (22عرض*30 ارتفاع)
پاکت زیپ کیپ ترحیم
پاکت مراسم ترحیم مدل گل دار (22عرض*30 ارتفاع)
پاکت زیپ کیپ ترحیم2,500 تومان مشاهده
+
_
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
سیب زرد (فروشگاه تهران)
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
سیب زرد (فروشگاه تهران)26,000 تومان مشاهده
+
_
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
سیب زمینی
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
سیب زمینی9,200 تومان مشاهده
بستن
vorodورود به کاربري
کد امنيتي :code
مي خواهيد ثبت نام کنيد ؟
عضويت