هلو یک میوه بومی در شمال غربی چین است. این میوه عضو خانواده میوه های سنگی هستند، میوه سنگی چیه ؟ یعنی اینکه گوشت اون یک دانه بزرگ را احاطه کرده است.
گوشت داخلی هلو از رنگ سفید تا زرد یا نارنجی متغیر است.
دو نوع مختلف هلو وجود دارد: هلو هسته جدا و هلو چسبیده به هسته. این اسامی نشان میدهد که آیا گوشت به دانه درونی میچسبد یا به راحتی از آن جدا میشود.
ما به مزایای سلامتی هلو، مشخصات تغذیه ای آنها و چگونگی گنجاندن بیشتر این میوه دلپذیر در رژیم غذایی میپردازیم.
فواید هلو
1.کاهش خطر سرطان
هلو مقدار قابل توجهی ویتامین C را تأمین میکند. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که میتواند به جلوگیری از تشکیل رادیکال های آزاد کمک کند، این ترکیبات دارای ارتباطی با پیشرفت سرطان هستند.
در نتیجه، مصرف کافی ویتامین C ممکن است به فرد کمک کند تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.، میزان ویتامین C را که فرد برای تأثیر آن بر خطر سرطان تأثیر دارد را افزایش میدهد.
2.حفظ سلامت پوست
تحقیقات نشان میدهد که مصرف مرتب ویتامین C میتواند ظاهر و سلامتی پوست را بهبود بخشد.
این آنتی اکسیدان قدرتمند در تشکیل کلاژن نقش اساسی دارد. کلاژن به عنوان سیستم پشتیبان پوست عمل میکند و باعث بهبودی زخم ها و تقویت قدرت پوست میشود.
بررسی های انجام شده در سال 2015 نشان داد که مکمل ویتامین C در رژیم غذایی حداقل یک عامل از ظاهر واقعی یا درک شده پوست از جمله چین و چروک، کشش، زبری و رنگ آمیزی را بهبود میبخشد.
3.معده و دستگاه گوارش
مقادیر بالای فیبر موجود در هلو برای بهبود هضم غذا، درمان زخم معده و سلامت دستگاه گوارش مفید است. همچنین گفته میشود که فیبر موجود در هلو با سم زدایی و پاکسازی دستگاه گوارش به پیشگیری از سرطان معده کمک میکند.
4. یبوست
فیبر موجود در هلو یا شفتالو با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست، اسهال و هموروئید یا بواسیر مفید است.
5. لاغری و کاهش وزن
یک مطالعه تحقیقاتی نشان داده که ترکیبات فنلی موجود در هلو دارای خواص ضد التهابی و ضد چاقی بوده و میتواند برای لاغری و کاهش وزن استفاده شود.
فیبر موجود در هلو با کاهش اشتها باعث جلوگیری از پرخوری شده و به لاغری و کاهش وزن کمک میکند.
6. دیابت و قند خون
در بسیاری از مطالعات مشخص شده که مصرف روزانه 2 تا 4 وعده میوه از جمله هلو که مقادیر بالای فیبر دارد برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.
مطالعات نشان داده که افراد مبتلا به دیابت نوع 1 که از هلو استفاده میکنند به دلیل مقادیر بالای فیبر سطح گلوکز خون پایین تر دارند، همچنین فیبر موجود در هلو به کاهش سطح قند خون و انسولین افراد مبتلا به دیابت نوع دو هم کمک میکند.
7. سرماخوردگی
هلو غنی از ویتامین C و روی است که به عملکرد طبیعی بدن کمک کرده و با تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری و درمان سرماخوردگی، مالاریا و پنومونی کمک میکند.
بستن *نام و نام خانوادگي * پست الکترونيک * متن پيام |
بستن ورود به کاربري
نام کاربري
(موبایل)
رمز عبور
کاربري
(موبایل)
کد امنيتي :
آيا کلمه عبور خود را فراموش کرده ايد ؟
بازگشت به ورود.
مي خواهيد ثبت نام کنيد ؟ عضويت |