menuordersearch
miveonlline.ir

هلو , کیلویی(+ - ۵۰گرم) ,

موجود
هلو
...
هلو
(0)
(0)
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
ارسال رايگان
کيفيت محصول
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
تعداد يا وزن محصول
قيمت کالا
17,000 تومان
مشخصات تغذیه ای میوه هلو

 

هلو یک میوه بومی در شمال غربی چین است. این میوه عضو خانواده میوه های سنگی هستند ، میوه سنگی چیه ؟ یعنی اینکه گوشت اون یک دانه بزرگ  را احاطه کرده است.

گوشت داخلی هلو از رنگ سفید تا زرد یا نارنجی متغیر است.

دو نوع مختلف هلو وجود دارد: هلو هسته جدا و هلو چسبیده به هسته. این اسامی نشان می دهد که آیا گوشت به دانه درونی می چسبد یا به راحتی از آن جدا می شود.

 ما به مزایای سلامتی  هلو ، مشخصات تغذیه ای آنها و چگونگی گنجاندن بیشتر این میوه دلپذیر در رژیم غذایی می پردازیم.

 

 

 

هلو هسته جدا میوه آنلاین

 

 

فواید هلو 

 

1.کاهش خطر سرطان


هلو مقدار قابل توجهی ویتامین C را تأمین می کند. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند به جلوگیری از تشکیل رادیکال های آزاد کمک کند ، این ترکیبات دارای ارتباطی با پیشرفت سرطان هستند.

در نتیجه ، مصرف کافی ویتامین C ممکن است به فرد کمک کند تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. ، میزان ویتامین C را که فرد برای تأثیر آن بر خطر سرطان تأثیر دارد را  افزایش می دهد.

 

 

2.حفظ سلامت پوست
تحقیقات نشان می دهد که مصرف مرتب ویتامین C می تواند ظاهر و سلامتی پوست را بهبود بخشد.

این آنتی اکسیدان قدرتمند در تشکیل کلاژن نقش اساسی دارد. کلاژن به عنوان سیستم پشتیبان پوست عمل می کند و باعث بهبودی زخم ها و تقویت قدرت پوست می شود.

بررسی های انجام شده در سال 2015 نشان داد که مکمل ویتامین C در رژیم غذایی حداقل یک عامل از ظاهر واقعی یا درک شده پوست از جمله چین و چروک ، کشش ، زبری و رنگ آمیزی را بهبود می بخشد.

 

 

 

 3.معده و دستگاه گوارش
مقادیر بالای فیبر موجود در هلو برای بهبود هضم غذا، درمان زخم معده و سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد. همچنین گفته می شود که فیبر موجود در هلو با سم زدایی و پاکسازی دستگاه گوارش به پیشگیری از سرطان معده کمک می کند.

 

4. یبوست
فیبر موجود در هلو یا شفتالو با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست، اسهال و هموروئید یا بواسیر مفید می باشد.

 

5. لاغری و کاهش وزن
یک مطالعه تحقیقاتی نشان داده که  ترکیبات فنلی موجود در هلو دارای خواص ضد التهابی و ضد چاقی بوده و می تواند برای لاغری و کاهش وزن استفاده شود.

فیبر موجود در هلو با کاهش اشتها باعث جلوگیری از پرخوری شده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

 

6. دیابت و قند خون
در بسیاری از مطالعات مشخص شده که مصرف روزانه 2 تا 4 وعده میوه از جمله هلو که مقادیر بالای فیبر دارد برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید می باشد.

مطالعات نشان داده که افراد مبتلا به دیابت نوع 1 که از هلو استفاده می کنند به دلیل مقادیر بالای فیبر سطح گلوکز خون پایین تر دارند، همچنین فیبر موجود در هلو به کاهش سطح قند خون و انسولین افراد مبتلا به دیابت نوع دو هم کمک می کند.

 

7. سرماخوردگی
هلو غنی از ویتامین C و روی است که به عملکرد طبیعی بدن کمک کرده و با تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری و درمان سرماخوردگی، مالاریا و پنومونی کمک می کند.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

بستن
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

0 نظر
بستن
vorodورود به کاربري
کد امنيتي :code
مي خواهيد ثبت نام کنيد ؟
عضويت