سیب
فواید پزشکی بالقوه سلامتی شابانک شامل کاهش خطر سرطان، پیشگیری از پوکی استخوان و افزایش اکسیژن عضلات در حین تمرینهای ورزشی هست.
مارچوبه حاوی میزان بالای فیبر غذایی و سطح بالایی از ویتامین B6، کلسیم، روی و منیزیم هست. فواید پزشکی بالقوه مارچوبه شامل، کاهش خطر دیابت، پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه و کاهش خطر اختلالات لوله عصبی در نوزاد میشود.
ریحان حاوی مقادیر فراوان ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، منیزیم، آهن، پتاسیم و کلسیم هست. مطالعات نشان دادهاند که فواید پزشکی ریحان میتواند عفونت و تورم را کاهش دهد، از تأثیرات دردناک پیری جلوگیری کند و احتمالاً در درمان تورم مفاصل و بیماریهای عفونی داخلی تأثیرگذار باشد.
چغندر به دلیل مطالعات اخیر به یکی از مواد غذایی موردعلاقهی مردم تبدیلشده است. این مطالعات نشان دادهاند که فواید پزشکی چغندر و مشتقات آن میتواند عملکرد ورزشی را افزایش دهد، فشارخون را کاهش دهد و جریان خون را افزایش دهد. چغندر منبع غنی فولاد و منیزیم است و همچنین حاوی تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پتوتنیک اسید، کولین،بتین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیم هست.
بروکلی
برو کلی حاوی سطح بالای فیبر( هر دو نوع محلول و نامحلول) است و منبع غنی ویتامین C است. بهعلاوه برو کلی دارای ویتامینA، آهن، ویتامینK، ویتامینهای گروه B، روی، فسفر و فیتونوترین تا هست. تحقیقات نشان دادهاند که فواید پزشکی برو کلی میتواند به پیشگیری از پوکی استخوان، محافظت از پوست شما در برابر تأثیر نور فرابنفش، تأثیرات دیابت بر قلب و کاهش سرطان مثانه کمک کند.
هویج
کرفس
کرفس منبع غنی آنتیاکسیدانها و ویتامین K است. از فواید پزشکی کرفس میتوان به کاهش فشارخون، پیشگیری از سرطان و ترمیم درد مفاصل اشاره کرد.
در اصل این گیاه در کشورهای مدیترانهای و خاورمیانه کشت میشود و نامهای مختلفی دارد. این گیاه امروزه تأثیر خود را بر تمام مناطق جهان گذاشته است. خوردن نخود باعث افزایش سطح گلوکز، لیپید و انسولین میشود و باعث تقویت استخوانها و عملکرد قلب میشود.
شکلات
شکلات منبع غنی آنتیاکسیدان است. برخلاف نظریه جاافتاده که سبب افزایش وزن و چاقی میشود، فواید بسیاری وجود دارد که با مصرف شکلات به دست میآید. کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی از دیگر فواید مصرف شکلات است.
مطالعات بسیاری نشان میدهند که افزایش مصرف سبزیهایی همچون جعفری خطر اضافهوزن، مرگ زودرس، دیابت و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. بهعلاوه به ایجاد پوست و موی سالم، افزایش انرژی و بهطورکلی کاهش وزن کمک میکند.
دانشمندان در طی مطالعاتی دریافتهاند که دارچین میتواند در برابر ویروس HIV تأثیرگذار باشد، سطح گلوکز و لیپید را در بیماران با دیابت نوع ۲ افزایش میدهد، به پیشگیری از آلزایمر و فراموشی کمک میکند و فرآیند مخرب MS را متوقف میکند. علاوه بر این محققان موسسه Penn State دریافتهاند که مصرف دارچین میتواند به کاهش پاسخهای منفی خوردن غذاهای پرچرب کمک کند.
قهوه
یکی از منابع اصلی انتی اکسیدان در میان مواد غذایی قوه است. ازجمله خواص قهوه میتوان به پیشگیری از دیابت نوع ۲، پیشگیری از بیماری پارکینسون، کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، پیشگیری از بیماریهای کبد و کمک به عملکرد مناسب قلب اشاره کرد.
کلم برگ
کلمبرگ عضوی دیگری از خانواده سبزیهای شببو است که در بالا به دیگر اعضای آن اشاره شد. کلمبرگ منبع عظیم و غنی ویتامین K و همچنین فولات، تیامین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، کولین، فسفر و پتاسیم است. مصرف کلمبرگ بهسلامت استخوان، کاهش خطر سرطان، کمک کاهش سطح گلوکز خون در افراد مبتلابه دیابت و کمک به فرآیند خواب و حالات روحی روزمره کمک میکند.
آلوی کوهی
آلوی کوهی منبع مناسبی برای ویتامین C، فیبر و ویتامین E است. مطالعات نشان دادهاند که این میوه خوشمزه در کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی بسیار تأثیرگذار است. همچنین میتوان به کاهش پیشرفت تومورهای سرطانی، پیشگیری از عفونتهای بافتی مثانه و پیشگیری از فعالیت باکتریهای دهانی با کمک بهسلامت دهان و دندان بهعنوان دیگر خواص آن اشاره کرد.
بادمجان
بادمجان با شکل تخممرغی خود و رنگ بنفش زیبایش همواره بهراحتی جلبتوجه میکند. خوردن بادمجان باعث تأمین سلامت قلب، افزایش وزن و افزایش سطح کلسترول خون میشود. خواص ضد سرطان از ویژگیهای بارز بادمجان است.
سیر
سیر بهطور گسترده برای بسیاری از بیماریهای مرتبط با خون و قلب مصرف میشود. مطالعات دریافتهاند که سیر میتواند بهعنوان یک انتی بیوتیک قوی عمل کند. سیر میتواند از قلب در جراحی و پس از حمله قلبی مراقبت کند. همچنین باعث کاهش خطر پیشرفت سرطان ریه میشود. کاهش سطح کلسترول خون و سطح فشارخون با مصرف سیر به دست میآید.
زنجبیل
زنجبیل دارای مواد شیمیایی است که بهعنوان مواد اولیه برای تولید داروهای ضد اسید و مسهل استفاده میشود. تحقیقات ثابت کردهاند که زنجبیل میتواند از عفونتهای روده جلوگیری کند، از درد عضلانی حاصل از ورزشهای سنگین بکاهد، به از بین بردن حالت تهوع حاصل از شیمیدرمانی کمک کند و از دردهای دوره قاعدگی میکاهد.
انگور
بافت، طعم و تنوع انواع مختلف انگور آن را به یکی از میوههای پرطرفدار در تمام کشورهای دنیا تبدیل کرده است. مطالعات مختلف انگور را با پیشگیری از سرطان، بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و یبوست مزاج در کنار کاهش خطر اضافهوزن و مرگ زودرس مرتبط کرده است.
گریپ فروت
گریپ حاوی میزان خیلی کمکالری است اما سرشار مواد غذایی مفید و مختلف است. مصرف این میوه به مراقبت از پوست ما کمک میکند و خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای مختلف کاهش میدهد. همچنین میتواند به کاهش وزن بهعنوان بخشی از سلامتی کلی و تنوع غذایی کمک کند. کاهش وزن، کنترل فشارخون مناسب و سلامت قلب و مبارزه با رادیکالهای آزاد از فواید مصرف گریپفروت است.
چای سبز
چای سبز شاید یکی از سالمترین نوشیدنیهای سراسر دنیا باشد و دارای بیشترین میزان آنتیاکسیدان نسبت بر هر نوع چای دیگر است. تحقیقات دریافتهاند که نوشیدن چای سبز با کاهش خطر سکته و مبارزه با سرطان پروستات مرتبط است.
عسل
عسل دارای مواد ضد اسید و ضد باکتری است. طبق مطالعات انجامشده عسل میتواند به پیشگیری از رفلکسهای معده کمک کند، دوره اسهال باکتریایی را کاهش میدهد، به بهبود سوختگی کمک میکند، اثرات حساسیتهای فصلی را کاهش میدهد و با عفونتها مبارزه میکند.
کلم پیچ
این نوع از کلم منبع ویتامین K، ویتامین A، بتا کاروتن، کلسیم و ویتامین C است. خوردن کلم پیچ باعث کاهش خطر ابتلا به سرطانهای خاص، کاهش خطر بیماریها عروقی و کورونری و کاهش سطح کلسترول بد خون میشود.
کیوی
کیوی یک میوهی چگال است، به این معنی که دارای سطح بالایی از مواد غذایی مفید و سطح بسیار پایین کالری است. کیوی دارای مقدار زیادی ویتامینC نسبت به دیگر میوهها است.
انبه
انبه عضو خانواده میوههای شفت است که دارای یک بافت نرم در خارج و دانههای داخل آن است. زیتون، خرما و نارگیل از دیگر اعضای این خانواده گیاهی است. مطالعات زیادی بر روی خواص انبه صورت گرفته است که همگی به اجتماع نشان میدهند افزایش مصرف میوههایی مثل انبه به کاهش خطر اضافهوزن و مرگ زودرس، دیابت و بیماریهای قلبی کمک میکند. همچنین به داشتن موهایی سالم، افزایش انرژی و کاهش وزن کمک میکنند.
شیر
محصولات لبنی مثل شیر بهترین منابع غذایی کلسیم هستند. کلسیم کاربردهای فراوانی در بدن دارد اما وظیفه اولیه آن به دست آوردن استخوانها و دندانهایی قوی و سالم است. کلسیم همچنین بهعنوان یکی از عوامل مهم انعقاد خون و بهبود زخم، به دست آوردن فشارخون مناسب و انقباض عضلانی مثلاً ضربان قلب هست. شیر همچنین تأمینکننده منیزیم، فسفر، ویتامین A، ریبوفلاوین، ویتامین B6 و ویتامین B12 است. خوردن مرتب شیر باعث استخوانسازی، کنترل فشارخون، سلامتی قلب و تأمین ویتامین D میشود. کمبود ویتامین D باعث ایجاد افسردگی، خستگی مفرط و PMS میشود.
جایگزین های شیر
ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که شما به دنبال جایگزینی برای شیر باشید. از شایعترین دلایل حساسیت و آلرژی، عدم پذیرش لاکتوز و رژیم گیاهی است. برخی افراد به دنبال رژیم گیاهی خود محدودیت مصرف مواد لبنی را برمیگزینند که مصرف هرگونه ماده غذایی تولیدشده توسط حیوانات را برای خود ممنوع میکنند. برخی دیگر به این دلیل از خوردن شیر امتناع میکنند که از خطرات مصرف شیرهای صنعتی مثل برخی هورمونها و آنتیبیوتیکها جلوگیری کنند.
شیر سویا بهعنوان یکی از مواد غذایی است که از بیماریهای قلبی پیشگیری میکند و مصرف دستکم ۱۰ میلیگرم در روز میتواند از بروز سرطان سینه جلوگیری کند. افزایش مصرف شیر سویا برای تأثیرات یائسگی بسیار مفید است.
نعنا
نعناع درواقع گروهی متشکل از ۱۵ تا ۲۰ نوع سبزی است. روغن نعناع معمولاً در خمیردندانها، آدامسها، شکلات و محصولات زیبایی مصرف میشود. درحالیکه از برگهای آن بهصورت خشک و یا تازه برای چای و غذا استفاده میشود. نعناع یکی از سبزیهایی است که بیشترین پتانسیل مواد آنتیاکسیدان را دارد. نعناع تأثیر مثبت بر روی اثرات آلرژی، سرماخوردگیهای معمولی، مشکلات گوارشی، سندرم درد روده و پوست دارد.
قارچ
بااینکه قارچ در طبقه سبزیهای تقسیم میشوند، درواقع گیاه نیستند. آنها متعلق به فرمانروی قارچها هستند و باوجوداینکه جز سبزیهای نیستند مواد غذایی مهمی تأمین میکنند. کمک به از بین بردن سلولهای سرطانی، تنظیم فشارخون و افزایش پاسخ سیستم ایمنی در برابر عفونتها از فواید مصرف قارچ خوراکی است.
جو
جو حاوی سطح بالایی از نوع خاصی از فیبر است که با عنوان بتا گلوکان شناخته میشود. بتا گلوکان بهعنوان کمککننده کاهش سطح کلسترول بد خون است. مصرف جو باعث کاهش خطر بیماریهای عروقی و کرونری، کاهش خطر روده و کاهش فشارخون میشود.
ماهی های پرچرب
ماهیهای پرچرب مثل سالمون و ماکرل منبع فوقالعادهای برای روغنهای امگا ۳ هستند و منجر به تأمین میزان بالایی پروتئین میشوند. فواید خوردن این نوع از ماهیها شامل: پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای روماتوئید و آرتروز، تقویت حواس، تقویت حافظه، تقویت قدرت بینایی و پیشگیری از سرطانهای پوست و دهان است.
روغن زیتون
افرادی که بهطور منظم از روغنزیتون استفاده میکنند درخطر پایینتر ابتلا به بیماریهای پیشرفته قلبی و عروقی مثل فشارخون بالا، سکته قلبی و هایپرلیپیدمیا نسبت به دیگر افراد قرار دارند.
بهعلاوه مصرف روغنزیتون به درمان عفونتها، اختلال عملکرد بافت اندوتلیال( مشکل لایه داخلی عروق خونی)، ترومبوز و متابولیسم کربوهیدرات کمک میکند.
پیاز
پیاز در اندازههای مختلف، رنگهای مختلف و شکل و طعمهای مختلف در بازار وجود دارد. رایجترین نوع آن قرمز، زرد و سفید است. طعمها میتوانند از شیرین تا تندوتیز متفاوت باشند و اغلب به فصلی که در آن رشد کرده بستگی دارد. تخمین زده میشود هرساله بیش از ۱۵۰ میلیارد پوند پیاز در سراسر جهان کشت میشود.
مصرف پیاز باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان، نشاط و ایجاد سلامت پوست و مو میشود.
پرتقال
پرتقال بیش از ۱۵۰ ماده شیمیایی و بیش از ۶۰ نوع فلاونویید دارد که بسیاری از آنها بر اساس تحقیقات دارای خاصیت ضدعفونی هستند و تأثیرات آنتیاکسیدانی قوی دارند.
پرتقال حاوی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات، پانتوتنیک اسید، فسفر، منیزیم، منگنز، سلنیوم و مس است. به دلیل میزان بالای ویتامین C، پرتقال به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری میکند.
آویشن
آویشن منبع غنی ویتامین K و آنتیاکسیدانهای غذایی است. تحقیقات نشان دادهاند، آویشن دارای فعالیت ضدمیکروبی، خاصیت ضد عفونت است. همچنین مواد موجود در آویشن به کاهش یا پیشگیری از پیشرفت سرطان سینه میشوند.
پاپایا یا خربزه درختی
پاپایا از میوههایی است که در سرزمینهای گرمسیری رشد میکند. خوردن پا پایا باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت، سرطان، کمک به گوارش، کنترل سطح گلوکز در بیماری دیابت، کاهش فشارخون و کمک به بهبود زخم میشود.
این میوه خوشرنگ و پرطرفدار از ویژگیهای شمال غرب کشور چین است. هلو عضو خانواده میوههای سنگی هستند، به این معنا که یک هسته سنگی و بزرگ در داخل خوددارند. از دیگر اعضای این خانواده گیلاس، زردآلو، آلو و شلیل است. هر هلوی با اندازه معمولی حاوی ۲۰ درصد ویتامین E و K، نیاسین، فولات، آهن، کولین، پتاسیم، منیزیم، فسفور، منگنز، روی و مس است. این میوه نشان داده که در برابر بیماریهایی مثل دیابت، اختلالات متابولیسمی و قلبی و عروقی مقاومت خوبی نشان میدهد.
آناناس
آناناس یک منبع مهم ویتامینها و مواد معدنی همچون، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، فولات، پانتوتنیک اسید، منیزیم، منگنز و پتاسیم و آنتیاکسیدانها و پلی فنول های مثل بتا کارتن است.
آناناس تازه به تنهای حاوی آنزیمی به نام بروملاین است که در مطالعات نشان داده بهعنوان کاهنده درد مفاصل، آرتروز، کاهش عفونت، محدود کردن رشد تومور و کاهش زمان بازیابی جراحی پلاستیک عمل میکند.
کدو تنبل
کدوتنبل یکی از مواد غذایی پر چگال است. این میوه حاوی میزان فراوان ویتامین و مواد معدنی است اما میزان خیلی کمی کالری دارد. راههای فراوانی برای ورود کدوتنبل به برنامه غذایی شما وجود دارد مثل؛ دسر، سوپ، سالاد و …
خواصی که کدوتنبل دارد شامل تأمین سلامت قلب، سلامت چشم، کمک به باروری و تقویت سیستم ایمنی است.
توت فرنگی
توتفرنگی از محبوبترین میوههای تازه و درمانهای سالم در میان گیاهان است و دارای ویتامینهای فراوان و آنتیاکسیدانهایی است که میتوانند برای سلامتی شما مفید باشند. همچون دیگر مواد غذایی سالم کاهش خطر بیماریهای قلب و عروقی، سکته، سرطان، فشارخون بالا، یبوست، آلرژی، دیابت و افسردگی از فواید پزشکی این میوه خوشرنگ و لعاب است.
گوجه فرنگی
گوجهفرنگی یکی از مواد غذایی کاربردی است، غذایی که بهعنوان تأمینکنندههای اصلی قرار دارد. علاوه بر آن پیشگیری از بیماریهای مزمن و دیگر خواص از ویژگیهای این ماده غذایی است.
گوجهفرنگی منبع غنی ویتامین A و C و فولیک اسید است. گوجهفرنگی دارای مواد غذایی عظیم و آنتیاکسیدان است که شامل؛ آلفا لیپوییک اسید، لیکوپن، کولین، فولیک اسید، بتاکاروتن و لوتین. فواید مصرف هرگونه سبزیجات منجمله گوجهفرنگی بیپایان و نامحدود است. با افزایش مصرف مواد غذایی گیاهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان کاهش مییابد.
هندوانه
در پایان به بررسی این میوه خوشمزه میپردازیم. هندوانه حاوی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات، پانتوتنیک اسید، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز، سلنیم، کولین، لیکوپن و بتاین است. بر اساس برد ملی تولید هندوانه در ایالاتمتحده هندوانه بیشترین مقدار لیکوپن را نسبت به دیگر میوه ها و سبزیجات دارد. همچنین فواید پزشکی این میوه باعث جلوگیری از آسم، کاهش فشارخون، تنظیم گوارش، کاهش عفونت و تقویت سلامت پوست و مو میشود.
هدف ما از تنظیم این مقاله جمعآوری جامعی از فواید و خواص میوهها وسبزیجاتی که در طول مصرف میکنیم از دیدگاه پزشکی بود. بسیاری از این سبزیجات بهتازگی وارد کشور ما شدهاند و در بازارها به فروش میرسند. و شاید تابهحال آنها را امتحان نکرده باشید. امیدواریم این مقاله موردتوجه شما قرارگرفته باشد و برای شما مفید واقع شود.
بستن *نام و نام خانوادگي * پست الکترونيک * متن پيام |
میوه آنلاین خرید اینترنتی میوه است, رسالت میوه آنلاین رساندن محصول با کیفیت و دستچین شده است.درصورت عدم رضایت از کیفیت محصول در حضور پیک بی قید و شرط پس گرفته میشود.
ما از کیفیتمون مطمئنیم.میتونید امتحان کنید.
زمان ارسال سفارش : حداکثر 6 ساعت و حداقل 4 ساعت بعد از ثبت سفارش در سایت است.
ثبت سفارش در میوه آنلاین 24 ساعته بوده اما ارسال سفارش در بازه زمانی 9 صبح الی 16 صورت میگیرد.
میوه آنلاین همه مناطق شهر تهران را پوشش میدهد.
میوه فروشی اینترنتی میوه آنلاین(پخش میوه بصورت عمده و خرد در شهر تهران ) انواع پک های میوه مراسم با کیفیت عالی و قیمت مناسب.
بستن ورود به کاربري
نام کاربري
(موبایل)
رمز عبور
کاربري
(موبایل)
کد امنيتي :
ورود
آيا کلمه عبور خود را فراموش کرده ايد ؟
ارسال
بازگشت به ورود.
مي خواهيد ثبت نام کنيد ؟ عضويت |