پیاز قرمز , (کیلویی) ,

menuordersearch
miveonlline.ir
قبلی
بعدی

پیاز قرمز

(0)
(0)

(کیلویی)

پیاز قرمز(کیلویی)
کاربر گرامی در صورتی تمایل دارید ، هنگام تغییر وضعیت این کالا به شما اطلاع رسانی گردد. تظیمات را تکمیل نمایید.
اطلاع رسانی در وضعیت:



اطلاع رسانی از طریق:


اطلاع رسانی

کیفیت محصول
(کیلویی)
تعداد یا وزن محصول را وارد نمایید
میوه آنلاین
0 تومان
نا موجود
واحد فروش محصول:

کیلوگرم(+-50گرم)

خواص پیاز قرمز + نکات خرید و نگهداری

 

سوالی که موقع خرید پیاز پیش میاد اینه که آیا فرقی هست تو خواص پیاز بین رنگ های آن!

 

حالا پیاز قرمز بهتر است یا سفید؟
ظاهرا تنها یک گونه پیـاز وجود دارد که نسبت به سایر پیـازها برای سلامت شما مفیدتر است. مطالع های که اخیرا انجام شده نشان میدهد که پیـاز قرمز با دارا بودن بالاترین سطوح آنتیاکسیدان های ، Quercetin و Anthocyanin بیشترین تاثیر را در از نابود کردن سلولهای سرطانی دارد. آنتوسیانین عامل ایجاد رنگ در میوه ها و سبزیجات است به همین دلیل میتوان ادعا کرد پیـاز قرمز که پررنگترین پیـاز است بیشترین قدرت را برای مبارزه با سرطان دارد.

 

البته پیـاز قرمز تنها پیاز پر فایده نیست. خواص پیاز سفید نیز کم نیست. تمام پیـازها به لطف تمرکز شدید آنتیاکسیدان های آنتوسیانین و کوئرستین به طور جدی با سرطان مقابله میکنند. نکتهای که در مورد پیـاز قرمز وجود دارد این است که مقادیر بالای آنتوسیانین تاثیر کوئرستین را نیز افزایش میدهد و رادیکال های آزاد ایجاد میکند.

 

یکی از مهمترین خواص پیاز قرمز، حفظ کلسترول خون در یک وضعیت خوب است که در نهایت منجر میشود تا قلب و بدن سلامت بمانند.

 

 مصرف پیـاز قرمز در بدن بعد از 7هفته منجر به کاهش کلسترول بد به میزان ۲۰ درصد بوده است. در حالی که در همین زمان میزان تغییر در میزان کلسترول خوب بدن صفر بوده.

– پـیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. موسیر و انواع پیـاز (سفید و قرمز) به دلیل خواص آنتیاکسیدانی خوبی که دارند میتوانند تاثیر شگرفی بر کاهش پیشرفت سلولهای سرطانی داشته باشند. در بررسی های صورت گرفته نشان داده شده که مصرف دو بار پیـاز در هفته میتواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به طور واضح کم کند.

 

 

خواص پیاز قرمز + تفاوت بین رنگ پیاز ها

 

ارزش غذایی پیاز قرمز و پیاز سفید
پـیاز سفید و پـیاز قرمز، هر دو از نظر کالری در گروه مواد غذایی کمکالری قرار میگیرند و از این نظر تفاوت زیادی با هم ندارند.

۱۰۰ گرم پیاز قرمز حاوی 39 کالری است، در حالی که ۱۰۰ گرم پیاز سفید 43 کالری دارد.

به گزارش حرف تازه به نقل از سلامتیسم، پـیاز سفید و پـیاز قرمز، هر دو از نظر کالری در گروه مواد غذایی کمکالری قرار میگیرند و از این نظر تفاوت زیادی با هم ندارند.

۱۰۰ گرم پـیاز قرمز حاوی ۳6 کالری است، در حالی که ۱۰۰ گرم پـیاز سفید ۴1 کالری دارد.

استفاده از مواد غذایی کمکالری مثل پـیاز سفید و پـیاز قرمز میتواند به شما کمک کند تا کالریهای مصرفی روزانه را کاهش دهید و از این طریق به مدیریت وزنتان کمک کنید.

 

 

خواص پیاز سفید

 

نکاتی در باب نگهداری پیاز 

 

پیاز یکی از صیفی جاتی است که در اکثر غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. به همین خاطر است که همواره باید مقداری از آن را در خانه داشته باشیم،  در ادامه به معرفی اصول و نکات ذخیره و نگهداری پیاز میپردازیم.

 

چه نوع پیازی مناسب نگهداری است ؟

 

۱) پیازهای برداشت شده در پاییز  برای ذخیره و نگهداری مناسب است


پیازهایی که در بهار و تابستان برداشت میشوند به اندازه کافی برای ذخیره و نگهداری، بادوام و مناسب نیستند و چند روز یا هفته پس از برداشت محصول مصرف شوند. اما پیازهایی را که در فصل پاییز برداشت میشوند برای تمام زمستان ذخیره و مصرف کنید.

 

۲) پیازهای تند برای نگهداری مناسبتر هستند


پیازهای تند نسبت به پیازهای با طعم و رایحه ملایم ترکیبات سولفوری بیشتری دارند و چشمها را بیشتر میسوزانند . این پیازها نسبت به سایر پیازها ماندگاری بیشتری نیز دارند. به طور کلی پیازهای قرمز طعم و بوی تندتری دارند و گزینهی بهتری برای ذخیره و نگهداری هستند.

 

آماده سازی پیازها برای ذخیره کردن


۱) پوست پیازها را خشک کنید


اگر پیازهایی که خریدهاید جدیداً برداشت شده است باید آنها را برای دو تا چهار هفته در یک فضا با تهویه مناسب قرار دهید تا پوستشان کاملاً خشک شود. توجه داشته باشید که در این مرحله نباید برگهای پیاز (قسمتی که بالای قسمت گرد پیاز قرار دارد) را جدا کنید.

 

بدین منظور باید پیازها را باید در یک محیط تاریک و خشک قرار دهید. تابش آفتاب باعث تلختر شدن طعم پیاز میشود. این محیط باید دمای خنک و متعادل داشته و دور از نور آفتاب باشد.


پیاز وقتی آماده ذخیرهسازی و نگهداری برای مدت طولانی خواهد بود که ساقه آن دیگر سبز نباشد و پوست آن کاملاً خشک و سخت شده باشد و به ساقه بچسبد.
 

 ریشه پیاز را از آن جدا کنید.

 

در این مرحله باید ریشه و برگهای پیازهایی را که ساقه آنها کاملاً خشک شدهاند با یک قیچی و یا چاقوی تیز از پایز جدا کنید.

باید توجه داشته باشید پیازهایی که ساقه آنها هنوز سبز هستند، هنوز برای این مرحله آماده نیستند. پیازهایی را که کبود و یا دچار زدگی شدهاند کنار بگذارید.
برگها را در فاصله حداقل ۲ سانتیمتری از بدنه گرد پیاز جدا کنید و یا بدون کوتاه کردن آنها را به هم ببافید.
 

حال که پیازها آماده ذخیره هستند میتوانید محل نگهداری آنها را آماده انبارش و ذخیره پیازها بکنید. 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر