menuordersearch
miveonlline.ir

طرز تهیه شربت های طبی ناب ایرانی اصیل ,

۱۳۹۷/۵/۱۹ جمعه
(3)
(0)
طرز تهیه شربت های طبی ناب ایرانی اصیل
طرز تهیه شربت های طبی ناب ایرانی اصیل


شربت_عناب: چهارصد گرم عناب را بقدری  کوبیده سپس جوشانیده پس از صاف کردن با پانصد گرم شکر به قوام آورده تا سفت شود جهت امراض سوداوی و تب آبله مفید است.

یا اینکه عناب یک رطل (۴۵۰)گرم کاسنی و گشنیز خشک و عدس از هر یک دواقیه (۷۵) گرم درده رطل یعنی (۹۰۰)گرم آب بجوشانند تا به ثلث رسد پس صاف نموده هم وزن او شکر اضافه نموده بقوام آورند. این شربت جهت امراض سینه و اسافل بدن و تسکین تشنگی و برطرف کردن حرارت خون و آبله و تب های دیگر نافع و قوتش تا دو ماه باقی است.

شربت_اسطوخدوس: اسطوخدوس ۷۰گرم، عودالصلیب و پر سیاوشان هر یک ۳۰۰گرم ریشه سوسن و تخم خطمی، گل گاوزبان و گلسرخ و گل بنفشه، رازیانه، پوست و ریشه کرفس از هر یک ۲۰گرم مویز بی دانه ۱۲ دانه سپستان ۱۲ دانه همه را خیسانده سپس بجوشانید و صاف نمائید و با ۸۰۰ گرم شکر قوام اورند سفت شود و در شیشه طبی ریخته جای خشک و خنک نگهدارند.

#شربت_صندل: جهت تقویت معده و رفع سیلان خون و ضعف دل و کبد حار نافع است یکصد گرم صندل سفید را نی مکوب ک
رده در ۲۲۵گرم گلاب دو شبانه روز خیسانده سپس صاف نموده و جرم صندل را نیز در آب بجوشانند تا بقیه قوت خود را به آب پس بدهد وپس از صاف نمودن با همان گلاب که صندل در آن خیسانده شده است. با ۴۵۰گرم شکر سفید به قوام آورند و اگر بخواهند سفید شود ۴۰گرم انار ترش را در آن خیسانده پس صاف کرده به قوام آورند.

#شربت_های_طبی

نظرات کاربران ( 0 نظر)
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

بستن
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

پرفروش ترين کالاها
+
_
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
گوجه فرنگی
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
گوجه فرنگی19,500 تومان مشاهده
+
_
(کیلویی +-۵۰گرم)
خیار
(کیلویی +-۵۰گرم)
خیار20,000 تومان مشاهده
+
_
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
موز
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
موز72,000 تومان مشاهده
+
_
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
سیب زرد
کیلویی(+ - ۵۰گرم)
سیب زرد36,000 تومان مشاهده
بستن
vorodورود به کاربري
کد امنيتي :code
مي خواهيد ثبت نام کنيد ؟
عضويت