menuordersearch
miveonlline.ir

ترشی انبه ,

پيشنهاد ما
اتمام موجودی
ترشی انبه
...
ترشی انبه
(0)
(0)
ترشی انبه(بسته 1.6 کیلوگرم)
ارسال رايگان
کيفيت محصول
ترشی انبه(بسته 1.6 کیلوگرم)
تعداد يا وزن محصول
+
_
قيمت کالا
0 تومان
ترشی انبه بندر عباسی

 

 

خرید ترشی انبه بندر عباسی + قیمت ترشی انبه

 

 

ترشی انبه بندرعباسی که به میان می‌آيد، دیگر مهم نیست چقدر ترشیباز هستید؛ حتی اهمیت ندارد از انبه خوشتان میآید یا نه. فقط یک بار امتحان کنید. با همهی این اوصاف، یک شرط را فراموش نکنید؛ وقتی سراغ ترشی انبه بندرعباسی میروید، ابتدا خاطرجمع شوید خوب درست شده است.

 

ترشی انبه بندرعباسی؛ پیمودن راهی روی خط استوا
انبه و ترشی انبه بندرعباسی را میتوانید بومی منطقه ی جنوب حساب کنید، اما انبه اصالتاً اهل هند و برمه و مالزی است. این میوه از چهارهزار سال پیش وجود داشته و اکنون مدت هاست از زادگاهش پا بیرون گذاشته است؛ حالا در اغلب نواحی استوایی کشت میشود و به شکل های مختلفی مصرف میشود که یکی از شکل ها انداختن ترشی است، مانند ترشی انبه بندرعباسی. برگ های درخت انبه، برخلاف شکل وشمایل برگ بسیاری از درختان استوایی، نیزه ای شکل است. درخت انبه گل هم می‌دهد و گلهای آن خوشه ای است و رنگ زرد یا قرمز دارد. میوه ی این درخت را انبه یا منگو مینامند و طعمی شیرین و هسته ای بزرگ دارد.

 

 

 

خواص دارویی انبه
انبه نزد اطبای سنتی طبعی خشک دارد؛ با این توضیح مهم که انبهی رسیده گرم و خشک و انبه ی نارسیده سرد و خشک است؛ همچنین انبه ی نارسیده بلغم زا و سودازاست.

این میوه بسیار مقوی است و آن را برای ضعف عمومی بدن و حتی تقویت قوای جنسی تجویز میکرده اند. همچنین انبه را برای خوشبوشدن دهان، درخشان شدن پوست، تمیزشدن خون، ضدعفونی شدن دستگاه گوارش، پایین آوردن تب، رفع سردرد و تنگی نفس و سرفه، برطرف کردن عطش و تقویت دندان و لثه توصیه کرده اند.

 

انواع ترشی انبه
ترشی انبه بندرعباس، همانطور که از نامش پیداست، خاص منطقه بندرعباس و جنوب کشور است. مناطق مختلف، بسته به ذائقه و فرهنگشان، دستور ویژه ی خودشان را برای تهیه ی ترشی انبه دارند؛ در این میان ممکن است ترشی انداخته شده با دستور خاص یک منطقه به ذائقه ی افراد دیگر مناطق خوش نیاید. ترشی انبه پاکستان و ترشی انبه هند را به راحتی میتوانید تهیه کنید، اما اگر به دنبال ترشی انبه ای هستید که احتمالاً بیشتر با ذائقه تان جور دربیاید، ترشی انبه بندرعباسی را نوش جان کنید.

 

ترشی انبه بندرعباسی، برخلاف اقوام پاکستانی و هندیاش، شوری بسیار کمی دارد و بیشتر به ترشی میزند و تلخ یا تند هم نیست؛ حال اینکه به محض چشیدن ترشی انبه پاکستانی و ترشی انبه هندی با معجونی از شوری و ترشی و تلخی و البته تندی مواجه خواهید شد که البته برای بسیاری از ذائقه ها دلچسب است.

ترشی انبه بندرعباسی طعمی ترش و البته لطیف دارد؛ درست برخلاف تندی و البته کمی تلخ ترشی انبه پاکستانی و ترشی انبه هندی که به دلیل استفاده از روغن و دانه ی خردل و زردچوبه و تخم پیاز در آنهاست.

 

غذاهایی که با ترشی انبه بندرعباسی میچسبد
ترشی انبه بندرعباسی جایگاه ویژهای میان ترشی پسندها دارد. اگر شما هم از خیر هیچ ترشی ای نمیگذرید و خودتان اهل ترشی انداختن هستید، همین حالا دست به کار شوید. یادتان باشد طعم دلچسب این ترشی با خوراک ها و خورشهایی که گوشت در آنها باشد به یادماندنی تر است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

بستن
*نام و نام خانوادگي
* پست الکترونيک
* متن پيام

0 نظر
بستن
vorodورود به کاربري
کد امنيتي :code
مي خواهيد ثبت نام کنيد ؟
عضويت